Kino Lokakuu

Vaikka elokuvat ovat fiktiota, ne tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua vieraiden maiden kulttuuriin ja tapoihin, aivan kuten kirjatkin. Toki jokainen elokuva tai kirja on tekijänsä näkemys. Se voi olla hyvinkin yksipuolinen tai jopa valheellinen, joko tahallaan tai tahattomasti.

Suomessa elokuvatarjonta on valitettavan yksipuolinen. Kotimaiset elokuvat ovat ilahduttavasti olleet katsojien suosiossa, mutta maailmalta meille kantautuu lähinnä amerikkalaisia elokuvia. Muut maat ovat sitten esillä erilaisten festivaalien ohjelmistossa, onneksi edes silloin.

Naapurimaamme Venäjän elokuvia on kaupallisessa tarjonnassa erittäin harvoin. Siksi kannattaakin aina käyttää tilaisuutta hyväkseen, kun Kino Lokakuu -festivaali tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin venäläisiin elokuviin ja sitä kautta venäläiseen elämään. Siitä on hyötyä myös kaikille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä yhteistyötä venäläisten kanssa. Kino Lokakuu Helsingin Andorrassa 14.2.-19.2.2017.

– helmikuu 2017

KIRJOITTAJA:
Virve Obolgogiani – yrittäjä vuodesta 2001. Kansainvälinen työkokemus, monipuoliset kiinnostuksen kohteet ja laajat verkostot ovat antaneet ajatuksia, joita tekee mieli jakaa muiden kanssa, tässä blogissakin.

Nuoremman polven ajatuksia kasvusta ja yrittäjyydestä, voit lukea täältä: Patrick Obolgogiani – Short stories of eCommerce, startups and growth.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.