Yritys

Kun yrityksenne tarvitsee koulutusta menestyäkseen paremmin Venäjällä, Mimino Oy on oikea kumppani toiminnan ja palveluiden kehittämiseen.

Mimino Oy on rakennettu perustalle, jossa yhtyvät

  • 20 vuoden kokemus matkailualalta
  • erinomainen venäläisen sekä suomalaisen yhteiskunnan, kulttuurien ja liiketapojen tuntemus
  • hyvät verkostot kansainvälisessä matkailumaailmassa
  • paljon ideoita ja innostusta matkailun edistämiseksi maailmanlaajuisesti
  • laaja kokemus toiminnasta kansainvälisessä ympäristössä

Mimino Oy on toiminut vuodesta 2001 ja sen toiminnassa keskeisinä ovat olleet:

  • luennot ja koulutustilaisuudet matkailun ja kansainvälisen kanssakäymisen kehittämiseksi Suomessa ja ulkomailla
  • konsultointi- ja markkinointipalvelut suomalaisille ja ulkomaisille yrityksille

Mimino Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita kehittymään dynaamisesti. Ylläpitämällä aktiivisesti oman osaamisen korkeata tasoa se tarjoaa edelleen asiakkaille laadukkaita asiantuntijapalveluita.

Yrityksessä on kehitetty uusi Cogita ample -valmennusmalli, joka edistää organisaatioissa eri siilojen välistä vuorovaikutusta. https://www.cogitaample.fi/

Perustaja Virve Obolgogiani

Virve Obolgogiani on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomi (KTM) pääaineina venäjä ja markkinointi. Lisäksi hän on suorittanut Avoimessa yliopistossa Aikuiskasvatustieteen perusteet.
Hänen työkokemuksensa on vahvasti kansainvälinen. Työtehtävät ovat liittyneet Venäjään jo opiskeluajoista alkaen,hän on toiminut mm. 8 vuotta Moskovassa ensin suomalaisen sitten tanskalaisen matkatoimiston johdossa.
Vuonna 2001 Virve perusti yrityksen Mimino Oy tavoitteenaan edistää suomalaisten yritysten kansainvälisen toiminnan edellytyksiä, erityisesti opettaa ymmärtämään kulttuurienvälistä kommunikointia, mm. venäläisiä toimintatapoja. Kouluttajana ja esiintyjänä hän on saanut runsaasti positiivista palautetta laajasta asiantuntemuksesta, käytännönläheisyydestä ja sujuvasta esitystavasta. Koulutuskieliä ovat suomi, englanti ja venäjä.
Voit lukea lisää Virvestä osoitteesta: http://fi.linkedin.com/pub/virve-obolgogiani
Kontaktitiedot s-posti: vo@mimino.fi, puhelin: +358 40 7674212

Mimino Oy:n tietosuojaseloste