Yritys

Mimino Oy on vuodesta 2001 valmentanut suomalaisia yrityksiä ymmärtämään kansainvälisiä toimintatapoja. Siinä roolissa on tullut esiin myös tarve kyetä laajentamaan ajatusmaailmaa – erityisesti osapuolten, joiden on vaikea löytää yhteistä näkemystä. Siitä tarpeesta syntyi malli Ajattele laajasti – Cogita ample

Suomalainen osaaminen on kiinnostanut vahvasti maailmalla. Mimino Oy on ollut mukana koulutusviennin kehittämisessä, mm. perustamalla yrityksen ComDe Oy – Competence development.

Valmennusten ohella yritys toimii aktiivisesti myös viihde-, musiikki- ja urheilumaailmassa. Se osallistuu mm. Sansibarilla projektiin Uinti muuttaa elämää, jota vetää FitPit Oy.

Mimino Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita kehittymään dynaamisesti. Ylläpitämällä aktiivisesti oman osaamisen korkeata tasoa se tarjoaa edelleen asiakkaille laadukkaita asiantuntijapalveluita.

Yrityksessä on kehitetty uusi Cogita ample -valmennusmalli, joka edistää organisaatioissa eri siilojen välistä vuorovaikutusta. https://www.cogitaample.fi/

Perustaja Virve Obolgogiani

Virve Obolgogiani on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomi (KTM). Lisäksi hän on suorittanut Avoimessa yliopistossa Aikuiskasvatustieteen perusteet.
Hänen työkokemuksensa on vahvasti kansainvälinen, hän on mm. toiminut Moskovassa ensin suomalaisen sitten tanskalaisen matkatoimiston johdossa.
Vuonna 2001 Virve perusti yrityksen Mimino Oy tavoitteenaan edistää suomalaisten yritysten kansainvälisen toiminnan edellytyksiä, erityisesti opettaa ymmärtämään kulttuurienvälistä kommunikointia. Vuonna 2019 hän kehitti Cogita ample -mallin, joka auttaa parantamaan organisaation toimintaa, yhteistyötä sekä eri yksiköiden että kumppaneiden kanssa. Kouluttajana ja esiintyjänä hän on saanut runsaasti positiivista palautetta laajasta asiantuntemuksesta, käytännönläheisyydestä ja sujuvasta esitystavasta. Koulutuskieliä ovat suomi, englanti ja venäjä.
Voit lukea lisää Virvestä LinkedIn:stä.
Kontaktitiedot s-posti: vo@mimino.fi, puhelin: +358 40 7674212

Toimitusjohtaja Oliver Obolgogiani

Oliver Obolgogianilla on usean vuoden kokemus yrittämisestä erityisesti viihde-, urheilu- ja musiikkimaailmassa sekä niihin liittyvien tapahtumien järjestämisestä. Hän on ollut mukana perustamassa FitPit Oy:tä vuonna 2015 ja toimii yhtiön hallituksessa.
Oliver on ollut myös perustamassa yrityksiä Khatru Music Oy, myöhemmin Axu Arts Oy. Hän toimii Axel Thesleffin managerina ja vastaa kaikesta artistin liiketoiminnasta mm. ulkomaan kiertueiden, musiikkivideoiden kuvausten järjestämisestä sekä yhteistyöstä striimauspalveluiden kanssa.
Voit lukea Oliverista lisää hänen LinkedIn-profiilistaan.
Kontaktitiedot: oliver.obolgogiani@gmail.com; puhelin: +358 50 5200024

Mimino Oy:n tietosuojaseloste