Matkailualan suomi-venäjä-sanastoa CD:llä

Jo vuosia tällaiselle tuotteelle on ollut tilausta. Monet matkailualan ihmiset haluaisivat oppia edes muutaman sanan venäjää voidakseen palvella paremmin venäläisiä asiakkaita. Nyt tarjoutuu tilaisuus käyttää hyväksi vaikka automatkat kuuntelemalla ja oppimalla hyödyllisiä sanoja ja lauseita.

Mimino Oy on julkaissut matkailualan suomi-venäjä-sanastoa sisältävän CD:n. CD:llä on yli 500 sanaa ja lausetta. Aihepiireinä ovat tervehdykset, majoitus, ruokailu, liikenne, ostokset, nähtävyydet ja ohjelmapalvelut sekä yleissanastoa, kuten lukusanat, kysymyssanat, värit jne. CD:n mukana tulee vihkonen, jossa sanat on annettu suomeksi ja venäjäksi suuntaa antavine ääntämysohjeineen. Venäjänkielisen tekstin lukee syntyperäinen venäläinen.

CD:n myyntihinta on 25 EUR (sis.alv 24%). Lisäksi veloitetaan toimitus- ja postituskuluina 5 EUR / lähetys. Yli 5 kpl lähetyksissä postituskulut veloitetaan painon mukaan. Suuremmista toimituseristä voi pyytää erillisen tarjouksen. CD on myös erinomainen lahjaidea venäläisiä matkailijoita palveleville yhteistyökumppaneille. 

Uskon, että tämän CD:n ansiosta monissa paikoissa voidaan palvella venäläisiä matkailijoita heidän omalla kielellään ja luoda heille entistä parempi kuva Suomesta.

Pvm kansifoto2 p50Tilaa CD itsellesi ja kollegoillesi sähköpostitse vo@mimino.fi.

Lisätietoja saat myös puhelimitse 040 7674212

Kuuntele näyte tästä.