Kansainvälisyys
Kansainvälisyys on nykypäivää. Jo pelkästään Suomessa ulkomaalaisten määrä kasvaa ja he ovat yhä näkyvämpi osa yhteiskuntaa. Myös yritysten on yhä enemmän sopeuduttava toimimaan globaalissa ympäristössä
Matkailu
Matkailu on yksi nopeasti kasvavista elinkeinoista maailmassa. Toisaalta sen pitää usein sopeutua odottamattomiin tilanteisiin. Matkailualalla olevien ihmisten tulee ymmärtää asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden erilaisia ajatusmaailmoita, sopeutua erilaisiin vaatimuksiin.
Yrittäjyys
Yrittäjyyden merkityksestä Suomen taloudelle on julkisuudessa puhuttu ja kirjoitettu paljon. Opiskelijoiden yrittäjämyönteisyyttä on tutkittu ja heidän vähäistä kiinnostustaan yrittäjyyteen muiden maiden opiskelijoihin verrattuna on voivoteltu. Maahanmuuttajien merkitys ja heidän mahdollisuutensa yrittäjinä on nostettu esille.

Russia presents a wide range of commercial opportunities for foreign companies. However, succeeding in this complex market can be difficult for foreigners. Assistance from a specialist with an excellent understanding of how the business world works, both in Russia and elsewhere in Europe, will help to facilitate the process: Mimino Ltd.

Mimino Ltd is also a co-owner of ComDe Oy – Competence development.